3 причини зошто АФГ

- Уникатни модели изработени од квалитетни материјали.

- Брза испорака.

- Купувате во било кое време, од било кое местo, од целата територија на Македонија.

Локација

Адреса:

Гоце Делчев 34, 2000 Штип, Македонија

Управна зграда Астибо

P5WP+G7 Штип

Работно време

Понеделник - Петок

08 - 16 часот

Контакт

ASTIBO FASHION GROUP е една од водечките македонски компании за моден дизајн. Дизајнираме, произведуваме, дистрибуираме и продаваме моден стил и начин на живот. Нудиме облека за целото семејство. Задоволството на клиентите е нашата цел а високиот квалитет наше мото. 

*This website content was prepared by MASIT - ICT chamber of commerce, AFG and BluTek with the support of the American people through the United States Agency for International Development (USAID). The authors views expressed in this website do not necessarily reflect the views of the United States Agency for International Development or the United States Government.